VOOR

WERKGEVERS

PROFESSIONALS &

WERK(ZOEK)ENDEN

Welkom op het Kennisportal

Dit Kennisportal bevat informatie voor iedereen met een psychische kwetsbaarheid die wil werken of aan het werk wil blijven. Voor professionals uit werk & inkomen en de zorgsector die mensen met een psychische kwetsbaarheid duurzaam naar werk willen begeleiden. En voor werkgevers die behoefte hebben aan meer kennis en ondersteuning over het aannemen van mensen met een psychische kwetsbaarheid of willen voorkomen dat medewerkers met psychische klachten uitvallen.

In dit portal is alle kennis, zoals feiten, cijfers, methodieken en aanpakken over zorg ondersteuning en re-integratie van mensen met een psychische kwetsbaarheid van de aangesloten partijen van het Convenant samenwerken aan wat werk! gebundeld. Klik hier voor meer informatie over het convenant en de convenant-partijen.

Per doelgroep (werkgever, werkzoekende/werkende en professional) vind je praktische informatie, handige tips en tools, onderzoeken en trainingen. Samen zorgen we er voor dat meer mensen met psychische klachten (re-)integreren in het arbeidsproces of kunnen blijven werken. Iedereen die wil werken verdient een duurzame plek op de arbeidsmarkt.

Ben je op zoek naar inspirerende verhalen van mensen met een psychische kwetsbaarheid die werken, werkgevers die ervaring hebben met medewerkers met psychische aandoeningen of professionals die mensen begeleiden naar werk, ga dan naar: Sterk door Werk / Verhalen

Doelgroepen

Een verzameling documenten voor de werkgever, professional en werk(zoek)enden  van diverse aanbieders onderverdeeld in: