Phrenos: Re-integratietrajecten Hoofdzaak Werk online zichtbaar

Openbaar Dashboard Phrenos maakt het aantal trajecten naar werk en de resultaten vanuit Hoofdzaak } Werk inzichtelijk.

Kenniscentrum Phrenos voert, sinds eind 2022, in opdracht van Hoofdzaak } Werk de landelijke werkmonitor uit. Hierin worden alle trajecten richting werk voor mensen met psychische problemen bijgehouden. In een openbaar dashboard is dit overzicht vanaf heden te zien. Dit maakt het aantal trajecten naar werk en de resultaten vanuit Hoofdzaak } Werk inzichtelijk.

In deze eerste versie van het openbaar dashboard zijn de inzichten van fase 1 van de werkmonitor verwerkt. Hierin staat informatie over het aantal IPS-trajecten, hoeveel er zijn gestart, hoe deze zijn gefinancierd en welke typen IPS-trajecten worden geboden. Ook geeft Phrenos inzicht in het aantal cliënten met IPS dat (duurzaam en niet-duurzaam) betaald werk heeft en het aantal cliënten dat uitstroomt uit een IPS-traject (succesvol of onsuccesvol).

Gedurende de looptijd van het project Hoofdzaak } Werk zal het landelijk dashboard verder ontwikkelen met nieuwe inzichten uit andere trajecten, naast IPS, die ter begeleiding ingezet worden voor mensen met psychische problemen naar werk.

Abonneer op onze nieuwsbrief
Total
0
Share