Video’s

Sterk door Werk video’s met inspirerende ervaringsverhalen

Laatste video’s

De kracht van werk in beeld

Sterk door Werk gelooft in de kracht van werk voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. In onderstaande video’s wordt dat letterlijk zichtbaar. Het zijn ervaringsverhalen van werkzoekenden, werkenden, hun werkgevers en de professionals die hen naar werk begeleiden. Hiermee wordt inzichtelijk gemaakt wat het convenant doet en waar het voor staat.


Hoofdzaak Werk-Journaal

Video’s: Hoofdzaak Werk-Journaal

In het Hoofdzaak Werk-Journaal wordt het laatste nieuws uit de regio gedeeld over het project Hoofdzaak } Werk. Dit project realiseert meer baankansen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het journaal is voor iedereen die betrokken is bij het project en zich hard maakt voor meer duurzame banen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.


De Blik van..

Video’s: De Blik van..

De Blik van… is een video-serie van Sterk door Werk waarin we in gesprek gaan met mensen die vanuit hun expertise zich met hart en ziel inzetten voor een inclusieve, mentaal gezonde arbeidsmarkt, zodat iedereen naar vermogen mee kan doen.


Portretten

Portretten met ervaringsverhalen

De portretten zijn persoonlijke ervaringen van werknemers met psychische kwetsbaarheden, hun werkgevers en professionals. Ze laten zien dat werk voor mensen met psychische klachten heel goed mogelijk is en herstel bevorderend kan werken.


Jong Ongekend Talent

Video’s: Jong Ongekend Talent

In de serie Jong Ongekend Talent, op weg naar werk volgen we jongeren in hun eerste stappen naar betaald werk. De overgang van onderwijs naar het werkende leven kan voor jongeren met een psychische kwetsbaarheid ingewikkeld zijn. Uit cijfers blijkt dat de arbeidsmarkt niet altijd klaar is voor kwetsbare jongeren.


Jong Ongekend Talent

Video’s: Achter het Raam

In de serie Achter het Raam vertellen vijf werknemers met een psychische kwetsbaarheid openhartig over hun leven en werk in tijden van de coronacrisis. Hoe is het om noodgedwongen thuis te zitten en te werken?


Meer weten over de video’s die Sterk door Werk maakt. Of wil je ook verhalen over de kracht van werk voor mensen met een psychische kwetsbaarheid verfilmen, mail dan naar info@sterkdoorwerk.nl


Abonneer op onze nieuwsbrief